Certificare ISO 22000/ certificare HACCP: sistem de management al sigurantei alimentului



Ce este ISO 22000?

ISO 22000 reprezinta un standard international care va sprijina in realizarea sigurantei lantului alimentar.

Ce este HACCP?

Un standard international care va sprijina in realizarea sigurantei lantului alimentar.

In ultimii ani industria alimentara a fost direct afectata la nivel global de o multime de legi si regulamente. Acestea includ siguranta alimentului si igiena.

Azi tehnicile / principiile ISO 22000 / HACCP se folosesc tot mai mult in industria alimentelor din intreaga lume.

Principiile ISO 22000 / HACCP, elaborate de Codex Alimentarius sub egida World Health Organisation solicita organizatiilor stabilirea/aplicarea unui sistem de siguranta alimentului eficace, bazat pe o abordare sistematia a analizei pericolelor si riscurilor.


Certificare HACCP / ISO 22000: cum poate ajuta ISO 22000/HACCP organizatia D-vs?

Creste profitul deoarece:

  • Clientii vor avea mai multa incredere daca vad ca aveti implementat acest standard ISO 22000
  • Tot mai multi producatori de alimente au cerinte exprese pentru ISO 22000 / HACCP
  • Certificarea HACCP / ISO 22000 - va ajuta sa gestionati si tineti sub control pericolele si riscurile pentru siguranta alimentelor.
  • Daca clientii vostri au incredere, consumatorii si autoritatile vor avea si ei.
  • ISO 22000 / HACCP este construit pe acelasi format ca si alte standarde, inclusiv ISO 9001 ceea ce il face usor de integrat cu standardele pe care le folositi acum.
  • ISO 22000/HACCP este recunoscut pe intreg lantul alimentar.
  • In zilele noastre multe organizatii au nevoie de cateva standarde pentru siguranta alimentelor.  Asta presupune dese suprapuneri a cerintelor diferitelor standarde si necesita mult timp si bani pentru aplicarea lor. ISO 22000 este instrumentul care armonizeaza toate standardele bazate pe principiile HACCP.

Cum va ajuta BIROUL CERTISSO, organism de certificarea HACCP / ISO 22000?

Va ofera evaluarea/certificarea sistemului de management fata de ISO 22000 / HACCP.

Asigura clientilor sai suport si ghidare in toate etapele ciclului de certificare a sistemului de management.

Va ofera o analiza preliminara a sistemului de management si organizeaza cursuri de instruire in vederea pregatirii organizatiei Dvs. pentru certificare HACCP / ISO 22000.

Vizitele anuale de supraveghere si cele de recertificare la fiecare 3 ani va asigura feedback privind continuitatea indeplinirii cerintelor standardului de catre sistemul d-vs de managementul sigurantei alimentului.

Evaluarea noastra poate combina ISO 22000 cu alte standarde cum sunt HACCP, DS 3027, the International Food Standard (IFS) si ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Certificare HACCP / ISO 22000: ce urmeaza?

Daca ati decis sa va certificati sistemul de management al sigurantei alimentului, puteti lua foarte usor lua legatura cu BIROUL CERTISSO, organism de certificarea HACCP / ISO 22000 folosind formularul de contact de mai jos:

Nume:
Companie:
E-mail:
Telefon:
Subiect:
Mesaj:

#
Afla mai multe despre certificarea dorita