Certificarea ISO/IEC 27001: Sistem de management al securitatii informatiilor

ISO/IEC 27001 este directia ce trebuie sa o urmati pentru a va asigura un control adecvat al informatiilor /datelor din punct de vedere al confidentialitatii, integritatii si disponibilitatii acestora.
ISO/IEC 27001 va ofera un sistem de protectie a informatiilor / datelor cu care lucrati si care provin de la toate partile interesate intelegand prin acestea clientii, angajatii, partenerii de afaceri, autoritati si societate in general.

Sistemele neprotejate sunt vulnerabile la toate tipurile de pericole, cum sunt fraudele prin computer, sabotajele si virusii. Aceste pericole pot fi interne sau externe, accidentale sau cu intentie.

Bresele in securitatea informatiilor /datelor permit accesul, furtul, deteriorarea sau pierderea informatiilor / datelor vitale. Ce incredere aveti daca in organizatia Dvs exista un control adecvat si se aplica proceduri prin care astfel de incidente sunt evitate?

Un sistem de managementul securitatii informatiei conform cu ISO /IEC 27001 va ajuta sa demonstrati partenerilor de afaceri si clientilor ca luati in serios si asigurati securitatea informatiilor.

Cum poate ajuta certificarea ISO/IEC 27001 organizatia Dvs?
  • Certificarea ISO/IEC 27001 va scade costurile prin:
    • Minimizarea riscurilor afacerii prin aplicarea controalelor adecvate de eliminare a pericolelor si reducere a riscurilor privind securitatea informatiei si veti evita exploatarea slabiciunilor sistemului de catre altii.
    • Scad costurile cu refacerea informatiilor vitale deteriorate sau pierdute.
  • Certificarea ISO/IEC 27001 creste nivelul de incredere al clientilor.
  • Veti avea un avantaj competitiv pentru ca tot mai multe organizatii solicita certificarea ISO /IEC 27001 ca si o conditie prealabila pentru inceperea unei relatii de afaceri.
  • Certificarea ISO/IEC 27001 va ajuta sa demonstrati in mod clar angajamentul pentru securitatea informatiei.
  • Certificarea ISO/IEC 27001 va ajuta sa demonstrati atat actionarilor cat si celorlalte parti interesate ca luati in serios si asigurati securitatea informatiilor.

Cui se adreseaza ISO /IEC 27001?

Certificarea ISO/IEC 27001 se adreseaza celor ce doresc sa detina o demonstratie puternica a angajamentului organizatiei in gestionarea adecvata a securitatii informatiei si va poate asigura avantaje cheie.

Veti fi capabili sa faceti o declaratie publica privind capabilitatea relevanta de a asigura securitatea proceselor.

Cum va ajuta  BIROUL CERTISSO, organism de certificare ISO/IEC 27001?

CERTISSO, organism de certificarea ISO/IEC 27001, va ofera evaluarea/certificarea sistemului de management al securitat

Asiguram clientilor nostri suport si ghidare in toate etapele ciclului de certificare a sistemului de management.

Va oferim o analiza preliminara a sistemului de management si organizam cursuri de instruire in vederea pregatirii organizatiei Dvs pentru certificare ISO/IEC 27001.

Vizitele anuale de supraveghere si cele de recertificare la fiecare 3 ani va asigura feedback privind continuitatea indeplinirii cerintelor standardului ISO/IEC 27001 de catre sistemul dvs de managementul securitatii informatiei.

Auditorii nostrii sunt experti in sisteme de management, calificati in securitatea informatiei si IT.

Evaluarea noastra poate combina ISO /EIC 27001 cu alte standarde cum sunt ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Certificarea ISO/IEC 27001: ce urmeaza?

Daca ati decis sa va certificati sistemul de management al securitatii informatiilor (ISO 27001), puteti lua foarte usor lua legatura cu BIROUL CERTISSO, organism de certificarea ISO/IEC 27001, folosind formularul de contact de mai jos:

Nume:
Companie:
E-mail:
Telefon:
Subiect:
Mesaj:

#
Afla mai multe despre certificarea dorita